Om håndterminalen skulle henge seg opp/slutte å svare, eller du har navigert deg ut av telleprogrammet og ikke finner veien tilbake, kan du gjøre følgende for å starte den på nytt (telleprogrammet startes automatisk etter omstart):

Datalogic Memor X3

Hold nede ESC-knappen og av/på knappen samtidig. Slipp knappene når «Datalogic»-logoen vises på skjermen.

Motorola MC 45 / Zebra MC45

Hold nede den røde knappen nederst til venstre til en meny dukker opp. Velg «Warm Boot».

Dolphin/Honeywell 6100

Resettes med pennen som følger med. Den skal passe inn i et lite hull rett under "SPC"-knappen.

Her er en liten film på YouTube

Dolphin 7600

Hold Rød knapp + Esc inne i 5-6 sekunder, så booter den opp på nytt.

Her er en liten film på YouTube