Eset Security Manager (tidligere ESET Remote Administrator) brukes til å kunne holde oversikt over alle kasser og servere som har ESET installert.

Her kan du oppdgradere maskiner til nyeste versjon, sjekke om de har virus detektert osv, osv.

Innlogging:

ESET Remote Administrator

brukernavn: rune@unipos.no

passord: Unipos72020

Hvordan finne og sjekke status på en maskin:

Gå til Computers i venstremenyen. Du får nå opp en liste over alle maskiner som har eller har hatt en tilkobling til ESET Security Manager.

På toppen av listen kan du legge inn et filter på maskin-navn, f.eks. slik:

Klikk med musen på maskinnavnet, og en egen meny dukker opp. Klikk "Show Details" for å se detaljer om maskinen:

Øverst til høyre på skjermen vil du se en rask status på hvordan det går med maskinen